Fun Forest Rotterdam

Info

Tarief: € Vanaf ? 15,95

Fun Forest Rotterdam is het avontuur aan de Kralingse Plas. Na het klimmen kun je heerlijk genieten op het terras van onze eigen BossKitchen. 

In het klimpark beweeg je je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. Het klimpark in Rotterdam heeft 7 parcoursen op 4 tot 15 meter hoogte. Door de opbouw van in de moeilijkheidsgraad is klimmen voor jong, oud, beginnende en gevorderde klimmen. Klimmen duurt 3 uur; dit is inclusief de veiligheidsinstructie. Tijdens het klimmen draag je altijd een gordel en een helm. 

 

Schoolreisjes:

Voor een avontuurlijk schoolreisje bent u bij Fun Forest aan het juiste adres. Voor het klimmen met een school geldt een gereduceerd klimtarief. Daarnaast klimmen er per schoolklas twee begeleiders gratis mee! Voor kinderen onder de 10 jaar geldt dat er extra begeleiding mee moet klimmen, zij betalen dan ook het schooltarief. Schoolreisjes kunnen geboekt worden vanaf 20 personen.

 

Kinderfeestjes:

Bij Fun Forest kun je terecht voor een origineel kinderfeestje! Al klimmend bananen plukken en daarna op zoek naar de schat! In het Monkey Trail parcours kunnen kinderen van 8 t/m 11 jaar zelfstandig klimmen, voor (nog) meer uitdaging kunnen de kinderen terecht in de reguliere parcoursen. Hierbij geldt wel dat er voor kinderen van 8 t/m 11 jaar per 4 kinderen één volwassen begeleider mee moet klimmen (let op: deze moet worden bijgeboekt). Het bananenfeestje is al mogelijk vanaf 8 personen, én de jarige klimt dan gratis! 

 

Klimmen bij Fun Forest is het leukste actieve en avontuurlijke uitje voor gezinnen, kinderen, scholen, verenigingen en bedrijven!  

Openingstijden

Fun Forest Rotterdam is gesloten tot en met maart 2018. Hou www.funforest.nl/openingstijden in de gaten om te kijken wanneer ons klimpark weer opent!

 

Voor meer informatie of vragen kunt u bellen (tel. 088 – 369 7000) of mailen (rotterdam@funforest.nl) naar de klantenservice van Fun Forest. U kunt ons dagelijks (maandag t/m zondag) tussen 9.00 en 17.00 uur bereiken.

  

Fun Forest behoudt het recht om de openingstijden (dagelijks) aan te passen/wijzigen. Het is daarom raadzaam altijd online te boeken om zeker te zijn van je klimplaats.

 

 


Bezoek website

Locatie Fun Forest Rotterdam