Volg ons op
Baanlengte
n.b.
Klimduur
1,5 uur (Let op: klimmen kan alleen met groepen vanaf 10 personen en op reservering)

Een bijzonder hoogteparcours in Buren, geheel vernieuwd!

Op zoek naar een echt uitdagend uitje? Dan is het hoogteparcours van Wilgje Buitensport wat voor jullie!

Het klimparcours bevindt zich op 5 meter hoogte en bestaat uit diverse touwbanen met ieder een eigen moeilijkheidsgraad en benodigde tactiek. Zo kunnen alle deelnemers hun eigen niveau en uitdaging bepalen, waarbij ze worden begeleid door onze ervaren instructeurs.

Tijdens de activiteit staat de veiligheid centraal en we beginnen dan ook altijd met een heldere introductie en instructie. Daarin wordt duidelijk dat iedereen van het begin tot het eind van het parcours dubbel beveiligd is en kunnen de deelnemers alvast op de grond even oefenen.

Maar dan wordt het toch tijd de hoogte in te gaan. De instructeurs staan paraat om advies te geven waar nodig. Eigenlijk hoogtevrees? Het zal niet de eerste keer zijn dat – onder geduldige, professionele begeleiding – iemand zijn of haar angst overwint en toch het hoogteparcours aflegt.

Eenmaal aangekomen bij het laatste plateau? Dan volgt als beloning voor al je inspanning een 50 meter lange tokkelbaan die je weer naar met beide benen naar de grond brengt.

Let op: klimmen kan alleen met groepen vanaf 10 personen en op reservering

Meer informatie

Tarieven -
Individuele klimkaarten

Vanaf 12 jaar
€18,50 p.p.

Contact -
informatie

Adres
Hennisdijk 7
4116 RK Buren

Openingstijden* Klimpark -
’t Wigje Buitensport

maandag op aanvraag
dinsdag op aanvraag
woensdag op aanvraag
donderdag op aanvraag
vrijdag op aanvraag
zaterdag op aanvraag
zondag op aanvraag
*Tijden onder voorbehoud, kunnen afwijken op feestdagen en in vakanties. Kijk voor actuele tijden op de website van ’t Wigje Buitensport.

Via ons vind je het perfecte klimpark!

Alle klimparken van Nederland zijn nog nooit zo dicht bij elkaar geweest.

Via Klimpark.nl vind je altijd het perfecte klimpark voor het perfecte uitje. Vindt een klimpark bij je in de buurt of aan de andere kant van het land. Alle info staat op Klimpark.nl.