Volg ons op
Baanlengte
1000 m
Klimduur
3 uur

Europa's grootste klimpark

Het SnowWorld Klimpark is het grootste park van Europa en bestaat uit een oppervlakte van ongeveer 25.000 m². Alle onderdelen zijn geschikt voor jong en oud, sportief en recreatief. Ook professionele klimfanaten kunnen zich uitleven in het klimpark. Het klimpark is perfect voor een gezellig dagje uit met het gezin of een uitje met vrienden of collega’s.

KLIMPARK

Vanaf het startplateau betreedt u het klimpark via de 45 meter lange Adventure Bridget. U kunt kiezen uit drie makkelijke routes en drie moeilijke routes, maar in het park wisselt u heel eenvoudig van moeilijkheidsgraad. 34 Noorse boomstammen zijn op de oude steenkolenberg met touwen, palen, balken en bruggen met elkaar verbonden op twee niveaus. De parcoursen zijn op 8 en 12 meter hoogte, en zijn toegankelijk vanaf 120 cm (onder begeleiding van één klimmende volwassene). Vanaf 140 cm lang mag men zelfstandig klimmen.

Via de Adventure Trail (minimaal 160 cm lang) passeert u twintig hindernissen die u naar de top van de berg leiden. Op de top aangekomen beklimt u een houten tipi en vanaf daar is er nog maar één weg naar beneden: zes spannende ziplines zijn over een totale lengte van bijna één kilometer met elkaar verbonden. Met snelheden tot 50 kilometer per uur suist u met deze tokkelbanen in een mum van tijd terug naar het dal. U moet hiervoor minimaal 160 cm lang zijn. 

 ALPINE COASTER

Neem plaats in de Alpine Coaster voor een spectaculaire en snelle rit in een rodelslee. De rodelslee brengt u bijna naar de top van de Wilhelminaberg, waar u een 360 bocht maakt. Vanaf dan gaat het vooral heel snel, met een parcours vol bochten, tussen de bomen en door het klimpark. U bepaalt zelf uw snelheid, die op kan lopen tot 42 kilometer per uur. Uiteraard bent u tijdens de rit gezekerd met een gordel.

Meer informatie

Tarieven -
Individuele klimkaarten

Toegang klimpark
Kinderen
€16,95 p.p.
Toegang klimpark
Volwassenen
€19,95 p.p.
Alpine Coaster 1 rit p.p.
€2,50 p.p.
Alpine Coaster 5 ritten p.p.
€9,95 p.p.
Klimpark + 5 ritten Alpine Coaster
Kinderen
€20,95 p.p.
Klimpark + 5 ritten Alpine Coaster
Volwassenen
€24,95 p.p.

Contact -
informatie

Adres
Witte Wereld 1
6372 VG Landgraaf

Openingstijden* Klimpark -
SnowWorld Outdoor Park Landgraaf

maandag Alleen reserveringen
dinsdag Alleen reserveringen
woensdag 13:00 - 20:00
donderdag Alleen reserveringen
vrijdag Alleen reserveringen
zaterdag 11.00 - 19.00
zondag 11.00 - 19.00
*Tijden onder voorbehoud, kunnen afwijken op feestdagen en in vakanties. Kijk voor actuele tijden op de website van SnowWorld Outdoor Park Landgraaf.

Via ons vind je het perfecte klimpark!

Alle klimparken van Nederland zijn nog nooit zo dicht bij elkaar geweest.

Via Klimpark.nl vind je altijd het perfecte klimpark voor het perfecte uitje. Vindt een klimpark bij je in de buurt of aan de andere kant van het land. Alle info staat op Klimpark.nl.