Volg ons op
Baanlengte
250 m
Klimduur
2,5 uur

Elk bezoek een nieuwe belevenis.

Buitensportactiviteiten van Simia

Simia ligt midden op de Veluwe tussen Otterlo en Ede. Onze locatie ligt midden in het bos op het terrein van zorgcentrum ’s Heeren Loo. Een ideale plek voor onze buitenactiviteiten.
 
Simia, het Latijnse woord voor Aap, staat voor ons gelijk aan plezier, saamhorigheid, klimmen, klauteren, speelsheid en samenwerking!
Deze elementen zijn de basis van waaruit wij onze activiteiten aanbieden.
Wij staan graag klaar voor bedrijven, particulieren, verenigingen en scholen. Je kunt dan denken aan activiteiten in het kader van een bedrijfsuitje, teambuilding, sportinstuif, vrijgezellenfeest, verjaardag, familiedag of gewoon zomaar lekker actief bezig zijn in de buitenlucht.

Het klimbos

Een ware belevenis op hoogte tussen de bomen, wie wil dat niet?
 
Op het prachtige terrein van ’s Heeren Loo tussen Ede en Otterlo hebben wij een speels en avontuurlijk klimbos gemaakt. Wij hebben verschillende routes met leuke, verrassende en uitdagende hindernissen. Kom lekker wiebelen op een touwbrug, klauteren door houten tonnen of zwieren als een “echte Tarzan” van boom naar boom.
 
Wie gezellig en actief bezig wil zijn in de natuur en ook nog eens zijn grenzen wil verleggen kom en beleef het in ons klimbos!
 
Het klimbos is een leuke activiteit voor een schoolreis, familie- of vriendenweekend of in de vakantie met het gezin. Ook is het mogelijk om bij ons kinderfeestjes te boeken voor een avontuurlijke verjaardag!
 
In principe klim je 2,5 uur (1,5 uur voor kinderfeestjes), maar in overleg kunnen we een passend aanbod doen voor een arrangement op maat!
Meer informatie

Tarieven -
Individuele klimkaarten

5 t/m 7 jaar
€8,50 p.p.
8 t/m 12 jaar
€14,00 p.p.
13 t/m 17 jaar
€16,00 p.p.
Volwassenen
€18,00 p.p.
Kinderfeestje
€12,50 p.p.

Contact -
informatie

Adres
Apeldoornseweg 60
6733SC Ede

Openingstijden* Klimpark -
Simia Klimbos

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 - 18.00
donderdag gesloten
vrijdag 12.00 - 18.00
zaterdag 10.00 - 18.00
zondag 12.00 - 18.00
*Tijden onder voorbehoud, kunnen afwijken op feestdagen en in vakanties. Kijk voor actuele tijden op de website van Simia Klimbos.

Via ons vind je het perfecte klimpark!

Alle klimparken van Nederland zijn nog nooit zo dicht bij elkaar geweest.

Via Klimpark.nl vind je altijd het perfecte klimpark voor het perfecte uitje. Vindt een klimpark bij je in de buurt of aan de andere kant van het land. Alle info staat op Klimpark.nl.