Volg ons op
Baanlengte
n.b.
Klimduur
2 uur

Avontuur en plezier voor alle leeftijden en elke doelgroep.

Denk je dat je vrienden, familie of collega’s het aandurven om een ochtend of middag gezamenlijk een  klimbos/klimpark avontuur te beleven in ons uniek klimpark de ‘klimboot’ te Sevenum (in Limburg nabij venlo)? Bij ons kun je klimmen, tokkelen, kanoën, adventure golfen en meedoen aan diverse teambuildingsactiviteiten.

Ben je avontuurlijk genoeg om aan boord een touwladder te beklimmen, een klimpark sprong te maken, touwbruggen te overwinnen of via een zipline naar de de boomtoppen te glijden? Als je deze vragen met ja kunt beantwoorden, ben je klaar voor het veiligste klimpark van Nederland!

Gelegen op het terrein van de Schatberg (Landal) aan een prachtige recreatieplas nabij Toverland. Deze unieke locatie en sfeer geeft het klimpark hierdoor ook een extra dimensie t.o.v. andere klimparken en klimbossen.

Durf je het aan om met vrienden, familie of collega’s een ochtend of middag gezamenlijk een avontuur te beleven op onze/ klimpark locatie? In dat geval is Klimkong zeker iets voor jou!  Avontuur en plezier voor alle leeftijden en elke doelgroep. Gelegen in de driehoek van Nijmegen, Venlo en Eindhoven vind je een van de veiligste klimparken van Nederland!

Een klimbos of klimpark is een klimlocatie vol klimavontuur. Van 1,5 meter tot 20 meter hoogte klim je over bruggen langs lianen en zweef je naar de boomtoppen. Ons klimpark bestaat in totaal uit zo’n 50 uitdagende klimelementen.

De locatie van het klimbos / klimpark is uniek te noemen. Gelegen in het Peelgebied op de grens van Noord Brabant en Limburg vindt u ons unieke klimpark.  De locatie is makkelijk te bereiken en ligt op minder dan een uur aftstand van steden als Nijmegen, Eindhoven, ‘s Hertogebosch, Venlo en Roermond. Het Mooie terrein terrein geeft het klimbos / klimpark hierdoor ook een extra dimensie t.o.v. andere klimparken en klimbossen.

Meer informatie

Tarieven -
Individuele klimkaarten

4 jaar t/m 12 jaar
€14,99 p.p.
Vanaf 13 jaar
€17,99 p.p.

Contact -
informatie

Adres
Midden Peelweg 5
5975 MZ  Sevenum

Openingstijden* Klimpark -
KlimKong Sevenum

maandag 10.00 - 18.30 u
dinsdag 10.00 - 18.30 u
woensdag 12.00 - 18.30 u
donderdag 10.00 - 18.30 u
vrijdag 10.00 - 18.30 u
zaterdag 10.00 - 18.30 u
zondag 10.00 - 18.30 u
*Tijden onder voorbehoud, kunnen afwijken op feestdagen en in vakanties. Kijk voor actuele tijden op de website van KlimKong Sevenum.

Via ons vind je het perfecte klimpark!

Alle klimparken van Nederland zijn nog nooit zo dicht bij elkaar geweest.

Via Klimpark.nl vind je altijd het perfecte klimpark voor het perfecte uitje. Vindt een klimpark bij je in de buurt of aan de andere kant van het land. Alle info staat op Klimpark.nl.