Volg ons op
Baanlengte
1400 m
Klimduur
2,5 uur

Klimbos Garderen, het uitje op de Veluwe voor jong en oud!

Klimbos Garderen, het uitje op de Veluwe voor jong en oud!

Centraal op de Veluwe, midden in de natuur vind je Klimbos Garderen. Door een uniek zekersysteem waarbij je continu gezekerd bent, is dit het veiligste klimbos van Nederland. In Klimbos Garderen vind je diverse parcoursen, waaronder een parcours met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun onderdelen. Ook voor de ongeoefende en minder sportieve klimmers is dit klimbos dus zeer geschikt!

Centraal gelegen, tussen Apeldoorn en Amersfoort

Klimbos Garderen is een complete belevenis! Centraal in Nederland, in de buurt van Apeldoorn enAmersfoort, een afslag aan de A1 en gelegen in de directe omgeving van campings, hotels en restaurants van het pittoreske dorp Garderen. Met jouw gezin, vrienden, familie uitje, bedrijfsuitje, schooluitje, kinderfeestje of met je partner een uitdaging aangaan? Kom naar de Veluwe, naar Klimbos Garderen!

Volop klimplezier voor iedereen van 4 tot 104 jaar oud en een gewicht tot maximaal 120 kg. Het park bestaat uit maar liefst negen verschillende parcoursen. Om te beginnen is er het nettenparcours ‘Netventure’, speciaal voor de allerkleinsten. Daarnaast zijn er acht parcoursen die je met een minimale lengte van 1.20 meter kunt beleven. Deze parcoursen zitten vol leuke, spannende en avontuurlijke elementen. Van een tonnenlift, Wipe out ballen tot glijbaan, evenwichtsbalken, een bewegend net tot een spinnenweb. En zelfs een skateboard en een fiets op 25 meter hoogte. Je komt echt van alles tegen in de bomen!

Meer informatie

Tarieven -
Individuele klimkaarten

T/m 12 jaar
€14,95 p.p.
Vanaf 13 jaar
€20,95 p.p.

Contact -
informatie

Adres
Putterweg 81
3886 PG Garderen

Openingstijden* Klimpark -
Klimbos Garderen

maandag 10.00 - 18.30
dinsdag 10.00 - 18.30
woensdag 10.00 - 18.30
donderdag 10.00 - 18.30
vrijdag 10.00 - 18.30
zaterdag 10.00 - 18.30
zondag 10.00 - 18.30
*Tijden onder voorbehoud, kunnen afwijken op feestdagen en in vakanties. Kijk voor actuele tijden op de website van Klimbos Garderen.

Via ons vind je het perfecte klimpark!

Alle klimparken van Nederland zijn nog nooit zo dicht bij elkaar geweest.

Via Klimpark.nl vind je altijd het perfecte klimpark voor het perfecte uitje. Vindt een klimpark bij je in de buurt of aan de andere kant van het land. Alle info staat op Klimpark.nl.