Volg ons op
Baanlengte
?
Klimduur
1,5/2,5 uur

Het méést spectaculaire indoor én outdoorpark van Nederland!

Beleef je adrenalinekick in het meest spectaculaire indoor én outdoor park van Nederland. Kom klimmen in het avontuurlijke klimpark van Aventoer in Burgum. Durf jíj?

Het grootse klimpark van Aventoer bestaat uit diverse parcoursen met verschillende klim- en balanceerelementen. Het vertrekpunt is een centraal platform bestaande uit 3 niveaus met een totale hoogte van 15 meter. Rond dit platform staan ruim 30 boomstammen van eveneens maar liefst 15 meter hoog die de verschillende parcoursen aan elkaar verbinden.

Door de gevarieerde parcoursen en de oplopende moeilijkheidsgraad is klimmen in Aventoer een ware sensatie voor het hele gezin en voor jong tot oud.

De opbouw van het klimparcours

Elk parcours is opgebouwd uit een aantal oefeningen. Van puur fun tot avontuurlijk balancerend op touwen, wiebelend op een schommelladder of op grote hoogte door zwevende tonnen kruipend. Wanneer je de parcoursen volgt in opbouwende moeilijkheidsgraad zal je merken dat je steeds behendiger wordt. Heb jij het in je? Je komt er gegarandeerd achter want ego’s worden gekraakt én gemaakt bij Aventoer!

Meer informatie

Tarieven -
Individuele klimkaarten

Klimpark 8 t/m 88 jaar
1,5 uur incl. instructie
€17,00 p.p.
Klimpark 8 t/m 88 jaar
2,5 uur incl. instructie
€23,50 p.p.

Contact -
informatie

Adres
Meester WM Oppedijk van Veenweg 22-G
9251 GA Burgum

Openingstijden* Klimpark -
Aventoer

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 13.00 - 16.00
donderdag gesloten
vrijdag gesloten
zaterdag 13.00 - 16.00
zondag 13.00 - 16.00
*Tijden onder voorbehoud, kunnen afwijken op feestdagen en in vakanties. Kijk voor actuele tijden op de website van Aventoer.

Via ons vind je het perfecte klimpark!

Alle klimparken van Nederland zijn nog nooit zo dicht bij elkaar geweest.

Via Klimpark.nl vind je altijd het perfecte klimpark voor het perfecte uitje. Vindt een klimpark bij je in de buurt of aan de andere kant van het land. Alle info staat op Klimpark.nl.